Serveringssteder

Curtisen

Unik beliggenhet i hjertet av Norges flotteste festningsverk.
Meny for forhåndsbestilling/til-passet meny med viner til. 
På Curtisen får du enestående mat- og serviceopplevelse. Mange av våre gjester vil bli overrasket når de kommer til oss! Hjertelig velkommen!

Tlf 959 98 184

www.curtisen.no

Kongshallene

Inne på selve festningsområdet ligger et av Norges mest spennende og unike selskapslokaler. Kongshallene, som med sine hvelvinger, har aner helt tilbake til 1600-tallet.
Kongshallene består av to haller med plass til henholdsvis 40 og 90 personer. Kongshallene har alle rettigheter.

FREDRIKSTEN HOTELL

Fredriksten Hotell ligger i fantastiske omgivelser på historiske Fredriksten festning i Halden. Hotellet ligger høyt hevet over Halden sentrum – som likevel bare er en liten spasertur unna.
Vår restaurant serverer middag mandag-lørdag. Maten er tilberedt av råvarer fra våre samarbeids gårder rundt omkring i nær miljøet.

Den GAMLE KOMMANDANT

Kafé i hjertet av festningen.  Utformingen av inventar, musikk og smaksopplevelser står i god harmoni med enkle, rustikke matretter og god drikke. Kafeen blir også hyppig brukt som arena for litteraturkvelder, konserter temadager og lignende.
I sommerhalvåret åpnes vår sjarmerende uteservering.

FREDRIKSTEN KRO

Fredriksten Kro er et spisested med dyp historie. Det ble bygget helt tilbake i 1831, hvor det fungerte som et tøyhus. I byggets 189 år lange historie har det gjennomgått både brann og rekonstruksjon. Allikevel gjenspeiler byggets utside hvordan det så ut tilbake i 1831.

I dag kjenner vi Kroa som en kiosk, et spisested, et kornsertlokale og et sted for alle livets fester. Kroa ligger i sentralt på Fredriksten Festning i Halden, rett over gressplenen fra parkeringen.